Το πιστοποιητικό που απονέμεται

Οι διδάσκοντες

 • Κωνσταντίνος Στεφάνου
  Καθηγητής, MSc, PhD
  Ο κ. Κ.Στεφάνου είναι καθηγητής στο ΤΕΙ Θεσ/νίκης. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (MSc in Economics) και απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα στα Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα (Phd in Accounting Information Systems) από το Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Έχει πολλές δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και ανακοινώσεις σε διεθνή συνέδρια. Έχει διδάξει σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και έχει προσκληθεί για διαλέξεις σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

 • Χρήστος Μπιάλας
  Καθ. Εφαρμογών, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχ. και Μηχ Η/Υ, MSc, PMP
  Ο κ. Μπιάλας είναι καθηγητής εφαρμογών στο ΤΕΙ Θες/νίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος, διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός Η/Υ (ΑΠΘ) και διπλωματούχος οικονομολόγος μηχανικός (RWTH Aachen). Διαθέτει 20ετή εμπειρία και πιστοποίηση ως διευθυντής έργων (Project Manager) σε έργα υλοποίησης SAP σε Γερμανία, Ελβετία, ΗΠΑ και Ελλάδα καθώς και 10ετή διδακτική εμπειρία σε Συστήματα ERP.

 • Ανδρέας Ρεβάνογλου
  Επιστημονικός Συνεργάτης, MSc
  Ο κ.Ρεβάνογλου είναι εργαστηριακός συνεργάτης του ΑΤΕΙΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών με μεγάλη εργασιακή και εκπαιδευτική εμπειρία.